Наприкінці 2018 року Влад Топалов і Регіна Тодоренко вперше стали батьками -5 грудня зірка "Орла і решки" народила своєму коханому чоловіку первістка. Подружжя назвало сина Михайлом, однак їм більше до вподоби називати малюка на іноземний штиб Майклом.

Про життя свого сина Регіна і Влад активно розповідають у своїх мікроблогах в Instagram - практично з перших місяців життя малюка зіркові батьки публікують фото та відео за його участю.

Цього разу Влад Топалов розмістив в мережі зворушливе фото з сином і зізнався, що почуття батьківства неможливо описати словами.

Влад написав теплі слова своїй дружині, дякуючи їй за те, що подарувала йому "це щастя бути татом"

"Ці емоції неможливо ні з чим порівняти. Це почуття батьківства неможливо описати словами. Тільки відчути. Немає сильнішої й могутнішої сили, ніж ця", - написав Влад, зізнавшись, що не задумуючись віддав би життя за сина.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Шанувальники відреагували на світлину і одкровення Влада.

"Це чудові слова. Слова дорослого чоловіка, який любить свою сім'ю";

"Влад ти супер тато. Молодець, знаходиш час і для сина і для роботи";

"Бережіть себе і свою сім'ю", - пишуть шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Регіна Тодоренко зворушила кмітливістю дворічного сина

Як повідомляв портал Знай.ua, у Тодоренко і Топалова росте міні-джентельмен

Також Знай.ua писав, дворічний син перетворив життя Топалова в кошмар