Друга гра другого етапу "Ліги сміху" вже пройшла на телеканалі "1+1". Тренерів і глядачів спробували розсмішити команди "улюблене місто" на чолі зі Стасом Бокланом, Юрій Ткач і "Ого", а також Збірна Львова з Володимиром Дантесом.

Читайте Знай в Google News!

Їх оцінювали зіркові тренери, які не беруть участь у грі. Серед них Надія Дорофєєва, Гарік Бірча, Ігор Ласточкін та Наталія Могилевська. Ведучому проекту виступає Євген Кошовий.

Сам проект був заснований в 2014 році і за час існування зумів об'єднати на одній сцені безліч молодих гумористів з усієї України та інших держав. А самі тренери та учасники встигли пережити чимало тривожних і кумедних моментів. Про такі історії розповіли Кошовий, який змінив тренерське крісло на роль ведучого в 2019 році, і Дантес.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Український виконавець і чоловік надії Дорофєєвої заявив, що найгарячіше стає за тиждень до гри, так як людина знаходиться в полоні емоцій і постійно переробляє текст, репетирує. Однак ще важко стає згодом втрати команди, яка виявляється для тебе рідною.

Євген Кошовий розповів про те, що несподівана поява старшої дочки Варі на сцені з командою "Луганська збірна" і є тим самим емоційним моментом. Тоді дівчинка вийшла з "лисою" головою, чим зуміла зачепити і розсмішити зіркових тренерів, батька і глядачів.

"Я взагалі не знав, що Варя бере участь у проекті, що вона взагалі не вдома, а приїхала на "Лігу сміху". Я був в шоці! І просто не міг стримати сліз - від сміху і розчулення одночасно", - поділився Євген.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лілія Ребрик прямо з ранку в прямому ефірі вирішила розстебнути блузочку: "А я вже"

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "Універу" пішов по стопах Єфремова? Після вироку актор розсміявся суддям в обличчя. 41-річного російського актора Арарата Кещяна, відомого за такими фільмами і телевізійними проектами, як "Універ", "Кавказька полонянка" і "СашаТаня". засудили до сплати штрафу.

Знай.ua писав, "Орел і Решка" зізналися в труднощах під час карантину: "Звикли, що немає жодного закритого кордону"