Одна з найпопулярніших ексучасниць романтичного шоу "Холостяк" і засновниця YouTube-каналу "Ходят слухи" Раміна Есхакзай, яка в минулому була нареченою українського співака Віталіка Козловського, часто радує шанувальників яскравими фото і відео у своєму Instagram. Цього разу дівчина опублікувала милий кадр, на якому позує в компанії Сергія Притули, а в підписі до публікації розповіла про своє інтерв'ю з ним. Виявилося, що заради шоумена і телеведучого Раміна заговорила українською мовою.

Читайте Знай в Google News!

"Сергій Притула @siriy_ua-герой нового випуску #ходятслухі. Особисто мені дуже сподобався випуск, щиро і по справі. Пройшлися по головних чутках і актуальних темах: про Вакарчука і його рішення покинути «Голос», владу Зеленського, балотування на посаду мера Києва. Про відхід з Вар'яти-шоу, гумор в Україні, стосунки з Фреймут, хейт в соціальних мережах, ситуацію з тещею. Чи йде з Нового каналу, політика в Україні, питання щодо Криму, Донбасу. До тих, хто думає, що умовою інтерв'ю була розмова українською – Сорі, але ні. Це мій особистий вибір і повага до гостя", - написала Есхакзай у підписі до фотографії.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Раміна вперше зізналася, чому втекла від Козловського перед весіллям.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зрадивша Козловського телеведуча Раміна розповіла про "важку" кар'єрі.

Також портал "Знай.ua" писав, що колишня Козловського детально розповіла про фейкової любові.