Дружина російського коміка Павла Волі і колишня гімнастка Ляйсан Утяшева похвалилася перед шанувальниками неоднозначним відео в купальнику. Відповідний відеоролик з'явився на її сторінці в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Ляйсан Утяшева є активною користувачкою соціальних мереж і постійно радує шанувальниками гарячими фото і кумедними відео. Нещодавно в мережі вирішили згадати, як зірка запалювала на камеру в тісному купальнику, демонструючи шанувальникам підтягнуту фігуру.

"Вибачте мене за це хуліганське відео🙃 Ось такий настрій був вчора, а сьогодні реву, як маленька дівчинка... Сентиментальна стала, вік! 😂 😂 " – написала Утяшева.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Шанувальники гімнастки розділилися в думках - багато хто був у захваті від запального відео, проте деякі не оцінили старань зірки і почали активно обговорювати недоліки в її фігурі.

Коментарі під постом Ляйсан Утяшевой в Instagram / скріншот

Коментарі під постом Ляйсан Утяшевой в Instagram / скріншот

Коментарі під постом Ляйсан Утяшевой в Instagram / скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Ляйсан Утяшева здивувала секретами про розлучення Харламова і Асмус.

Як повідомляв портал Знай.иа, дружина Павла Волі розсунула ноги перед Дідом.

Також Знай.иа писав, що дружина волі вивела "маленьку красуню" у світ.