Співкамерники Михайла Єфремова, якого засудили на 8 років ув'язнення через смертельну ДТП, розповіли про поведінку актора в стінах СІЗО. Подробиці повідала член Московської Громадської спостережної комісії (ОНК) Єва Меркачова.

Читайте Знай в Google News!

Як розповіла представниця ОНК, співробітники СІЗО-5, в якому перебуває Єфремов, і співкамерники артиста не скаржаться на нього, він не поводиться агресивно.

"Він не був снобом, не вимагав до себе особливої уваги, це важливо", - сказала Меркачова.

Вона вважає, що актор при розгляді його скарги на вирок апеляційною інстанцією повинен заявити свою чітку позицію, оскільки люди хочуть побачити його каяття. При такому розкладі він може отримати шанс на зниження строку і заміну колонії загального режиму на колонію-поселення.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Крім цього, стан Михайла Єфремова прокоментувала представник ОНК Марина Литвинович. За словами правозахисниці, актора перевели в чотиримісну камеру, і він вже встиг налагодити контакт зі своїми сусідами. Вони разом ходять в спортзал, грають в настільний теніс та інше.

До артиста постійно ломляться шанувальники, які намагаються розвідати хоч щось про його самопочуття і передають незліченну кількість листів і передачок.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Єфремов буде "сидіти" не як звичайна людина.

Як повідомляв портал Знай.иа, дочка Єфремова зізналася, як зробила камінг-аут.

Також Знай.иа писав, що адвокат оскаржуватиме вирок Єфремову.