Романтичне реаліті-шоу "Холостяк 9", героєм якого став Микита Добринін, давно закінчилося, і вся країна бачила, кого у фіналі вибрав холостий красень. І навіть попри звинувачення в піарі, пара Микити і Даші квіткової залишилася разом, почала жити, а нещодавно навіть одружилася. Через карантин торжество закохані трохи перенесли, але нещодавно все-таки відзначили своє весілля. Нещодавно в соцмережі дівчина показала миле фото, на якому з'явилася в романтичному образі, а в підписі до нього написала про зміни.

Читайте Знай в Google News!

"«Ти змінилася». Цю фразу Я стала читати дуже часто у себе в директі. Але ж кожен з нас рано чи пізно змінюється, вірно? Спочатку це будуть незначні зміни. Але в якийсь момент ми перестанемо носити колись улюблену сорочку і светр, а запах улюблених парфумів вже не буде нас радувати. Ми перестанемо слухати пісню, яку раніше слухали 24/7, а фільм, який ми завжди переглядали, коли було сумно, вже не буде піднімати настрій. Ми перестаємо пити какао, яке готували щоранку. Перестаємо робити ту саму зачіску і викидаємо відтінок червоної помади, якою користувалися кілька років. Забудемо про книгу, яку раніше завжди перечитували, і перестаємо спілкуватися з деякими людьми. Ми змінюємо свій телефон, в якому зберігалося стільки спогадів.

Замість всього цього... ми купимо собі новий светр. У нас з'являться нові парфуми. Знайдеться нова пісня, яка буде радувати нас кожну хвилину і фільм, який ми будемо дивитися в сумні вечори. Замість какао, вранці, ми почнемо пити гарячу каву. Ми розпустимо своє довге волосся і пофарбуємося в новий колір. Купимо нову помаду ніжно-рожевого відтінку і знайдемо нову книгу. З'явиться новий телефон зі спогадами і коли ми подивимося назад, то зрозуміємо, що стали зовсім іншими людьми. У наше життя прийдуть нові люди, і у нас поміняються смаки. Ми почнемо вірити в зовсім інші речі і чинити почнемо інакше. Наші висловлювання і думки будуть звучати по-іншому. Згадайте себе рік тому, згадайте всі найдрібніші деталі, подивіться на себе зараз, і ви зрозумієте, про що я говорю", - написала Даша в підписі до публікації.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.