Поки Михайло Єфремов сидить в СІЗО і засуджений до 8 років позбавлення волі, зірка "Голосу" відпочиває в Туреччині, а справу проти неї благополучно закрили. Подробиці повідомляє видання "Отетерівши".

Читайте Знай в Google News!

8 вересня Пресненський суд зачитав артисту Михайла Єфремову вирок за смертельну ДТП - 8 років ув'язнення в колонії загального режиму. Того ж дня, за дивним збігом обставин, було закрито схожу справу, фігуранткою якої стала зірка 4 сезону "Голосу" Юлія Райнер. Смертельна аварія сталася 1,5 роки тому, проте артистка так і не постала перед судом.

Інцидент стався 11 лютого 2019 року на Ленінградському шосе в Москві. 36-річному таксисту Руслану Югаю довелося зупинитися на жвавій трасі, оскільки у нього закінчився бензин. Він встав на автобусній смузі і включив аварійку, однак це не вберегло хлопця від загибелі.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

У цей момент на високій швидкості пронеслася Юлія Райнер на позашляховику, збивши чоловіка з дороги. Від отриманих травм він помер на місці, а висхідна зірка навіть не зупинилася, щоб допомогти загиблому.

Адвокати співачки вибрали ту ж тактику, якої дотримувався Ельман Пашев у справі Михайла Єфремова. Спочатку співачка не заперечувала, що була за кермом і заявила, що зникла з місця події через переляк. Однак пізніше вона змінила свідчення заявивши, що вона їхала на пасажирському сидінні, а хто був за кермом – не пам'ятає.

"У кримінальній справі немає жодного відеозапису. Слідчі запевняють, що того дня жодна камера на місці аварії не працювала. Причому вони навіть не потрудилися встановити шлях позашляховика, знайти записи з місця, де водій сів в цей автомобіль. Відео зберігаються всього три місяці, і зараз знайти їх просто неможливо. Ну, припустимо, що за кермом була не Юлія, що, звичайно, повна маячня, але чому ж тоді слідчі не шукають винуватця аварії?"- цитує видання "Стархіт" адвоката Сергія Андрєєва.

На щастя, юристу вдалося домогтися відновлення розслідування. А поки Юлія Райнер, з вини якої загинула людина, насолоджується відпочинком на курортах Туреччини.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що співкамерники Єфремова вже подружилися з актором.

Як повідомляв портал Знай.иа, Єфремов буде "сидіти" не як звичайна людина.

Також Знай.иа писав, що дочка Єфремова зізналася, як зробила камінг-аут.