Відомий український танцюрист Влад Яма поділився рідкісними кадрами зі своєю дружиною Лілією. Відповідні знімки з'явилися на його сторінці в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Вже не один десяток років Влад Яма підкорює українську естраду і є незамінним експертом безлічі вітчизняних шоу. Результатами своєї роботи він постійно ділиться в соціальних мережах, проте мало розповідає шанувальникам про особисте життя.

Нещодавно в соціальній мережі Instagram Яма похвалився рідкісними фотографіями, на яких він похвалився своєю красунею-дружиною. Він опублікував два чорно-білих фото, на яких створив враження, ніби закриває об'єктив камери рукою.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Такі гарячі знімки порадували шанувальників танцюриста, які буквально виплеснули в коментарях під публікацією свій захват:

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Влад Яма виставив яскравий кадр, позуючи на шоу "Танці з зірками".

Як повідомляв портал Знай.иа, Влад Яма поділився з шанувальниками кадром, який здивував його.

Також Знай.иа писав, що Лілія Яма зачарувала серією ніжних кадрів.