6 вересня Юрій Шатунов, який є мрією мільйонів, відсвяткував свій 47 день народження. Він заробив величезний стан, що дозволяє відчувати себе чудово все життя. Він має квартиру в Москві, подаровану Юрієм Лужковим, проте сам виконавець разом з сім'єю вже багато років проживає в Мюнхені. Зараз його гонорар становить не менше 15 тисяч євро.

Читайте Знай в Google News!

Він придбав у Німеччині шикарний будинок з ділянкою і разом з дружиною виховує 12-річного Денніса і 5-річну Естелл. Юрій познайомився зі Світланою на гастролях, в одному з німецьких кафе. Вона ніколи про нього не чула, з дитинства проживаючи в Німеччині. Дівчина сподобалася Шатунову і між ними зав'язалися стосунки.

Його сусіди відзначають, що колишній соліст групи "Ласковом мае" є турботливим чоловіком і чудовим батьком. Юрій Шатунов вважає, що будинок з улюбленою сім'єю — це найкраще місце на землі, тому друзі не можуть його кудись витягнути.

У нього вдома організована студія, завдяки якій він зрідка радує шанувальників новими композиціями. За словами виконавця, на "Ласковом мае" він практично нічого не отримував і скаржився на відсутність засобів до існування.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Десь десять років тому він подав позов до колишнього продюсера Андрія Разіна, який згодом виплатив суму в 10 мільйонів доларів. Сам Разін був радий цьому, так як банк, в якому знаходилися його кошти, відмовлявся видати всю суму відразу.

"Мовляв, є договір, і ми не будемо його розривати. Тому я сам запропонував юрі подати на мене до суду і залучити банк у співвідповідачі. Я з успіхом йому програв!",- розповів продюсер. Він є хрещеним батьком сина Шатунова Денніса. З самим співаком вони зараз прекрасно спілкуються.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, колишня Козловського Раміна несподівано защебетала українською: "Дуже сподобалося"

Як повідомляв "Знай.ua", "Холостячка" Мішина з келихом в руках полізла на стіл: "Навіть сніданок, як вечірка"

Знай.ua писав, Ревізор Філонова наплювала на забобони і показала апетитні форми: "Ніколи не буду худнути"