Кейт Мосс завжди виділялася серед топ-моделей своєю незвичайною зовнішністю. У неї було багато бурхливих романів, але народила вона доньку від видавця Джефферсона Хека. Сьогодні уже 17-річна Ліла Грейс також почала зніматися для модних журналів. І звичайно ж, дівчинка дуже схожа на знамениту маму.

Нещодавно Кейт Мосс з донькою Лілою з'явилася на дні народження свого давнього друга Кіма Джонса в Лондоні.

Супермодель з донькою вибрали луки, які гарно поєднуються: білий і чорний. Кейт з'явилася в кремовому шовковому платті максі в стилі бохо з бантом на шиї і золотистих туфлях з відкритим носом. А от 17-річна Ліла, схоже, надихнулася виходами мами з 90-х: вона одягла чорну косуху поверх абсолютно прозорої шифонової сукні з мереживом на подолі й доповнила комплект чорними "армійськими" черевиками на високій шнурівці. Вийшов образ в стилі гранж, який так любила юна Кейт.

Компанію мамі з донькою склав також бойфренд Кейт, Граф Микола фон Бісмарк.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Їхньому спільному другові Кіму Джонсу в той день виповнилося 47 років. Нещодавно він був призначений креативним директором жіночих і кутюрних колекцій італійського Будинку моди Fendi - на цій посаді британський дизайнер змінив легендарного Карла Лагерфельда, який пішов з життя минулого року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 45-річна британська супермодель Кейт Мосс роздяглася для спокусливої чорно-білої фотосесії

Як повідомляв портал Знай.ua, 17-річна Ліла Грейс вже почала зніматися для модних журналів

Також Знай.ua писав, Кейт Мосс оголилась на публіці