Олексій Панін кілька років тому визначився з тим, що його дочка повинна жити з ним, адже його колишня обраниця Юлія поводиться неналежно. Аня була згодна на переїзд, так як весь час конфліктувала з матір'ю. Однак зараз, за словами, дівчинки, Їхні стосунки налагодилися.

Читайте Знай в Google News!

Сам актор нещодавно отримав ВНЖ в Іспанії і придбав там квартиру. Йому раз у раз доводиться літати в Росію, де все ще знаходяться мама і дочка, адже він не має грошей в достатній кількості, щоб їх перевезти. Анна зараз проживає з бабусею і нещодавно відновила спілкування з матір'ю, від якої демонстративно пішла жити до батька.

Дівчинка розповіла, що жінка сама зробила перший крок і подзвонила їй. "А тато, до речі, ніколи не був проти мого спілкування з мамою", — доповнила вона. Ані вже 12 років і вона дебютувала в кіно, у фільмі "Я повернувся", режисером якої виступає її батько. Їй отриманий досвід сподобався і вона хоче і далі займатися акторською кар'єрою.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ
Показати ще

Однак Олексій Панін особисто незадоволений режисерською роботою, так як велика частина матеріалу була споганена, адже камера на зйомках була налаштована не так, як слід. "Коли режисер монтажу отримав в руки відео, то сказав, що з цього нічого неможливо зробити технічно", — розповів він.

Панін сказав, що слід було знімати фільм з професіоналами, а не з дилетантами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, дружина "холостяка" Добриніна Квіткова стривожила фанатів змінами: "Кожен рано чи пізно…"

Як повідомляв "Знай.ua", Влад Яма показав гарячі фото з красунею-дружиною: "Скільки пристрасті"

Знай.ua писав, обвинувачена у вбивстві людини зірка "Голосу" Райнер замість СІЗО вирушила до Туреччини.