Популярна американська телезірка, модель і світська левиця Кім Кардашьян, яка нещодавно оскандалилася через стосунки з чоловіком Каньє Вестом, часто ділиться в соцмережі Instagram пікантними фотографіями і відео. Цього разу зіркова красуня порадувала шанувальників новими фото, на яких з'явилася в цікавому образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Кім відображена на капоті модної тачки в різних еротичних позах, вона і так, і сяк крутиться перед камерою. Для фотосесії модель одягла вузьке біле боді, яке підкреслило її пружні апетитні форми. Довге волосся красуні розпущені і акуратно укладені, а на її обличчі яскравий макіяж, вона кидає в об'єктив млосні погляди. У підписі до публікації Кардашьян розповіла про товари власного білизняного бренду. Шанувальники Кім в захваті від фотографій, її завалюють компліментами в коментарях до публікації, обговорюючи її незвичайну фігуру і сексапільне боді.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще