Зірка Голлівуду Анджеліна Джолі озолотила двох 6-річних продавців лимонаду в Лондоні. Про них написали багато ЗМІ, зокрема BBC News, на якому про них прочитала... сама Анджеліна Джолі.

Читайте Знай в Google News!

6-річні Айаан Муса і Мікаел Ішаак, які мешкають у Лондоні, - найкращі друзі, які вирішили використовувати вільний від навчання час не для ігор, а для доброї справи. Поруч з будинком вони встановили столик, за яким пропонують всім бажаючим пригоститися лимонадом і внести будь-яку посильну суму на допомогу жителям Ємену. Дізнавшись про те, що відбувається в країні, хлопчики вирішили відгукнутися на це ось такою ініціативою і не почутими не залишилися.

Хлопці//www.instagram.com/lemonaidboys/
Хлопці//www.instagram.com/lemonaidboys/

"Дорогі Айаан і Мікаел, спасибі за те, що ви і ваші друзі робите для допомоги дітям Ємену. Мені шкода, що не можу купити у вас лимонад, але все ж я дуже хотіла б внести свій внесок і підтримати вас. З любов'ю, Анджеліна Джолі", - йдеться в листі.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Лист Джолі//www.instagram.com/lemonaidboys/
Лист Джолі//www.instagram.com/lemonaidboys/

Мама Айаана-Адель Муса-розповіла в інтерв'ю, що не може розкривати точну суму, але "пожертвування було дуже щедрим". Крім того, Адель додала, що хлопчики спочатку не зрозуміли, від кого їм прийшов лист, а ось їхні батьки "були занадто розбурхані".

Хлопці//www.instagram.com/lemonaidboys/
Хлопці//www.instagram.com/lemonaidboys/

Батьки показали Айаану і Мікаелу кілька трейлерів і відео за участю Джолі, і тоді вони зрозуміли всю грандіозність того, що сталося. Хлопчики записали для актриси відеозвернення, в якому пообіцяли пригостити лимонадом: "Якщо ви коли-небудь будете в Лондоні, ми із задоволенням пригостимо Вас нашим лимонадом".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, молода пасія Бреда Пітта виховує сина у шлюбі з його другом

Як повідомляв портал Знай.ua, Анджеліна Джолі приревнувала Бреда Пітта

Також Знай.ua писав, що відомо про нову дівчину Бреда Пітта