Відомий український виконавець і телеведучий Володимир Дантес, який є чоловіком співачки Наді Дорофєєвої, часто радує фанатів яскравими публікаціями про життя у своєму Instagram. Його пости в соцмережі зазвичай філософські і жартівливі, але в цілому дуже цікаві. Цього разу артист опублікував кумедне фото, а в підписі до нього підняв філософську тему. Як видно, перед камерою Вова з'явився в забавному образі, сидячи на надувному казковому єдинорозі.

Читайте Знай в Google News!

"Ми занадто впевнені, що» завтра" точно буде. Прокрастинація-кайф, правда? Ні, це жахливо! З чого це я (ми) так впевнені, що у нас буде час на "потім"? Вибачитися - потім. Сказати люблю - потім. Прибрати - потім. Почитати, працювати, вчитися – потім. Звичайно, можливо ми і створені за образом і подобою, але ми занадто смертні. Ось, наприклад, я. був час почитати або прибрати вдома. І я ні секунди не думаючи взяв телефон в руки і почав писати цей пост, а почитаю і приберу... завтра", - написав Дантес у підписі до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, чоловік Наді Дорофєєвої Дантес заінтригував новим проектом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що чоловік Дорофєєвої показав, як витрачає гроші.

Також портал "Знай.ua" писав, що чоловік Наді Дорофєєвої показав пікантне фото.