10-13 вересня в київському Палаці Спорту проходить 25-й Міжнародний турнір з художньої гімнастики Гран-Прі "Кубок Дерюгіної 2020". Відома українська співачка Оля Полякова опублікувала в своєму Instagram відео-привітання для українських гімнасток, і побажала їм перемоги, віри в себе і виконання заповітної мрії.

"Всім музичний фізкульт-Привіт!
Від щирого серця вітаю всіх українських гімнасток і шанувальників цього красивого виду спорту з ювілейним 25-м «Кубком Дерюгіної»!
Я хочу побажати всім учасникам Кубка і всім, хто причетний до його проведення, кожній дівчинці, яка мріє стати олімпійською чемпіонкою і, звичайно ж, її батькам-вірте! Вірте в свою мрію і наповнюйте її любов'ю! ❤️

#кубокдерюгиной2020— - написала під своїм відео-постом Полякова. Не секрет, що співачка є прихильницею художньої гімнастики з самих ранніх років. І хоча вона сама не займається цим видом спорту, уважно стежить за всіма турнірами і кубками. Нехай цього року через карантин турнір проходить без глядачів, тисячі українців дивляться виступи онлайн і вболівають за своїх фавориток.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що раніше Маша Полякова показала, як проводить останні теплі деньки перед настанням справжньої осінньої погоди і перших похолодань.

Як повідомляв портал Знай.uа, 15-річна Маша Полякова виклала досить сміливе фото в рожевому купальнику.

Також портал Знай.uа писав, що 15-річна дочка Полякової осідлала сталевого коня:"захоплююче і страшно".