Українська телеведуча Марічка Падалко перехворіла коронавірусом і вже повертається до звичного способу життя. "Зубна фея" з 1+1 цілий місяць провела вдома без будь-якого руху.

Читайте Знай в Google News!

Про це вона повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Марічка зазначає, що чим довше не займаєшся, тим складніше повертатися. Але і поспішати після #covid19 теж не можна. Два тижні пауза після одужання - це той мінімум, про який говорять всі лікарі.

"Я трохи не дотерпіла, але ще два дні тому після роботи хотілося лише спати. Хоча перед тим, як захворіти я встигла за робочий тиждень сходити на шість групових занять, і давно не почувалася себе так добре фізично і емоційно. Тепер починаю з початку 😋", - пише телеведуча, яка прославилась на всю країну через зуб, що випав у прямому ефірі.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще


Так, приїхавши на дачу, Марічка вирішила хоч пів годинки позайматися. Гантелі 3 кг тепер здалися мені "гірями", хоча в залі останнім часом вже брала 4 кг. "Втомилася" поки на травичку їх донесла, але щось таки поробила.

"Трохи розчарована, що швидко втомлююсь, але рада, що новий початок вже покладено. Так і бігати скоро знов почну ...🙄 Хоча з початком осені багато хто "забиває" на спорт, бо "купальник" вже не вдягати ✌️", - резюмує Марічка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Марічка Падалко злягла з коронавірусом разом з дочкою і сином: "Спочатку боліло горло"

Як повідомляв портал Знай.ua, Марічка Падалко, яка втратила зуб у прямому ефірі, порівняла вірус з вагітним токсикозом: "Винос мозку".

Також Знай.ua писав, що "Беззуба" Марічка Падалко захворіла на коронавірус.