Зірка "Дом-2" Саша чорно з Йосипом Оганесяном в кінці липня стали батьками вперше і лише через довгий проміжок часу вона вирішила поділитися з шанувальниками інформацією про серйозні проблеми зі здоров'ям, які виникли у сина на четвертий день життя. Про це повідомляє "StarHit".

Читайте Знай в Google News!

За словами дівчини, у хлопчика в одну з ночей несподівано почалися судоми. У Саші не було бажання виносити це в маси. За шкалою Апгар Стефан народився повністю здоровим і хорошим дитиною, але якось у нього стався напад гіпоглікемії перед випискою. Стався збій адаптації. "Пам'ятаєте, як я більше всіх орала, яка ж це все фігня, коли лікарі щось там говорять і так далі? Так от, сама ж за це і поплатилася", — заявила вона. Ця ситуація сталася через інсулінорезистентність чорно.

Дитину забрали в реанімацію, в якій він пробув кілька днів. 27-річна дівчина сильно переживала через це, і все обійшлося. Зараз дитина здорова і щаслива. Після цього Саша чорно закликає дівчат, які планують в майбутньому стати матерями, уважно стежити за своїм здоров'ям і готуватися до самої вагітності. "Бачили б ви недоношених діток... Бачили б ви очі їх мам, як вони кожен день моляться всім, кому тільки можуть...", - доповнила вона.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Орел" Путіна Газманов намилився на гастролі і влаштував зустріч століття в Шереметьєво: "Відгадайте"

Як повідомляв "Знай.ua", колишньої Узєлкова Боржемській довелося згадати бокс: "На здоров'я, милі"

Знай.ua писав, Аліна Гросу в мереживному халатику порушила весь Київ: "Хто ще не подивився?"