Українська співачка Антоніна Матвієнко поділилася новими знімками своєї старшої доньки Уляни. Дівчинку вона народила ще підлітком, і тепер Уляна вже зовсім красуня, у якій можна впізнати риси відомих бабусі і мами.

Читайте Знай в Google News!

Відповідні світлини були розміщені на сторінці Тоні Матвієнко в соціальній мережі Instagram.

"Моя прекрасна донечко Уляно", — підписала серію фото мама.

Цікаво, що Уляна вже з 16 років самостійно заробляє. Зараз дівчина навчається в Київському національному університеті культури і мистецтв за спеціальністю "Режисура естрадно-масових свят".

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

У вільний час дочка Тоні Матвієнко любить відпочивати, малюючи картини. Улюблені музичні напрямки дівчини - техно і хаус. Улюблені виконавці — Boris Brecha, Karina Istomina і Nastia.

"Уляся — моя гордість! Розумна, спортивна, добра, працьовита і товариська. Все, за що бралася, вона дуже швидко освоювала. Уявіть собі: в 4 роки Уляна вже ганяла по лісі на двоколісному велосипеді, у 12 водила машину на механіці, а в 16 билася на змаганнях з кікбоксингу! За це ми її прозвали «Дівчина-ракета». Обожнюю свою дівчинку!" — якось сказала про доньку Тоня Матвієнко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, маленька онука Ніни Матвієнко вразила Україну сонячною посмішкою.

Як повідомляв Знай.uа, Наталя Могилевська зізналася, що думає про "витівку" Олі Полякової.

Знай.uа писав, розкішна Ніна Матвієнко забула про вік і зібралася на гулянку до Могилевської.