22-річна Олександра Кучеренко є володаркою титулу "Міс Україна-2016", журналісткою та ведучою передачі "Зоряний спорт" на телеканалі ICTV. Крім цього, танцівницею, фотомоделлю і куратором проекту "Наставництво".

Читайте Знай в Google News!

Дівчина також є амбассадором офіційного представника французького косметичного бренду GISELE DELORME в Україні.

Зараз вона опублікувала кілька фотографій біля фонтану на Хрещатику в Києві. Кучеренко була одягнена в білу сукню, туфлі на високих підборах і смугастий капелюшок. "Ловлячи останні промінчики літа 2020..)) Самих сонячних вихідних вам, друзі!",- написала вона.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Боже творіння", "Дуже жіночний і красивий образ", "Олександра і Дімочка - чудова пара. Щастя вам. Дивимося на вас і радіємо!", "Карколомно!!!", "Ніжно і так красиво", "Дуже красива! Фото як для глянцевих журналів! Супер!", "Ви неймовірно красиві، абсолютно запаморочлива краса", - прокоментували її шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Стали один одному дорожче": онкохвора Заворотнюк з чоловіком відзначила 12-ту річницю весілля.

Як повідомляв "Знай.ua", за пів року померла вся сім'я: як "актриса з трагічним поглядом" Роза Хайруліна перетворила горе на мистецтво.

Знай.ua писав, колишньої Узєлкова Боржемской довелося згадати бокс: "На здоров'я, милі". Вона привітала свою аудиторію зі своїм "професійним" святом: днем фізичної культури і спорту.