12 вересня - день українського кіно, на честь якого акторка та телеведуча Лілія Ребрик поділилася зі своїми фанатами кумедною відеокомпіляцією своїх ролей в українському кіно і написала надзвичайно сентиментальний пост.

Читайте Знай в Google News!

Відео на цілих 5 хвилин зірка розмістила на власній сторінці у соціальній мережі “Інстаграм”.

Цей запис — це компіляція з великої кількості фільмів, в яких акторка знімалась. Шанувальники можуть побачити її заплаканою, серйозною, грайливою, закоханою і покинутою.

Лілія Ребрик, фото: Instagram
Лілія Ребрик, фото: Instagram

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Головною родзинкою цієї компіляції є танець, який акторка танцює в одному з фільмів. Просто сцена розігрується у великому помпезному ДК, на Ребрик кумедний трішки кітчевий костюм, а її партнер - пузань. Проте танець надзвичайно запальний і пластичний!

Такі слова акторка написала до своєї публікації:

“Я була білявкою, брюнеткою, рудою, з кучерями і ідеально прямим волоссям. Я була вагітною і була молодою матусею. Я була стервою, хитрою, прагнула слави і багатства і…. була наївною, сильною, веселою, непохитною і підступною! Я була коханкою, розлучницею, я стріляла в людей, труїла їх - я була навіть вбивцею! Я зіграла сотні характерів, ролей, людських доль! Український кінематограф, з твоїм днем тебе ❤️❤️❤️! Ти - моя стихія, моя любов, моє захоплення і моє щастя! Я хочу з тобою все більше і більше! І я знаю: це взаємно! ❤️❤️❤️ “


Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, співачка Onuka знайшла загрозу людству похлеще "синіх китів": "Кожні 40 секунд"

Як повідомляв "Знай.ua", Ілона Гвоздьова розповіла про майбутні пологи і вибрала своїх фаворитів на "Танцях з зірками": "Ще покаже себе"

Знай.ua писав, Ліна Костенко змусила подругу Кравець з кварталу заспівати: "Того дня я..."