Колишній “Холостяк” Добринін потішив своїх прихильниць кумедним і лаконічним скетчем. На короткому відео є лише Добринін, жіночий голос і двері.

Читайте Знай в Google News!

Жанр скетчів продовжує залишатися популярним серед підписників соціальних мереж і Добринін не втрачає нагоди зняти кумедне відео. Так останній його скетч презентує два, а то й більше типів чоловіків і їхньої взаємодії з дружинами. Кожного разу Добринін відкриває двері, заходить до кімнати і відіграє емоцію.

Так підписники змогли побачити Добриніна-звичайного чоловіка, Добриніна-голодного, Добриніна-веселого, Добриніна-втомленого, Добриніна-романтичного. Потрібно відзначити, що Добринін чудово відіграв усі емоції і ситуації, про що йому неодноразово написали у коментарях.

Це відео чоловік супроводив таким текстом: “Стосунки бувають різними і це круто. Прийшов додому голодний, дружина зустріла, нагодувала, ти їй пару історії за день і понеслось. Дівчата, а в якому з цих варіантів ви впізнаєте свого чоловіка?”.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко