Популярна українська комедійна актриса Олена Кравець, яка багато років працює в студії "Квартал 95" і очолює новий проект "Жіночий квартал", часто радує публіку яскравими фото і відео з життя у своєму Instagram. Нещодавно актриса перехворіла на коронавірус, але вже поправилася, і вирішила провести розіграш автомобіля серед своїх передплатників.

Читайте Знай в Google News!

У соцмережі Олена опублікувала відео, на якому ганяє на машині, яку збирається розіграти. У ролику вона розповіла умови конкурсу, а також зізналася, що конкурс серед шанувальників проводить вперше в житті. у підписі до публікації Кравець написала: "Все колись трапляється вперше... ось і зараз такий момент! Переходьте і підписуйтесь на аккаунт @kravets_darue і на всіх спонсорів. Зовсім скоро хтось із вас виграє автомобіль або займе грошову альтернативу. Розіграш відбудеться в прямому ефірі 26 вересня. Якщо швидше підписатися, можна буде взяти участь у розіграші додаткових призів за активність. Удачі!".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, Кравець з "Кварталу 95" показала фанатам свого підрослого сина.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кравець і Кошовий показали на сцені "Кварталу 95" головну проблему жінок після карантину.

Також портал "Знай.ua" писав, що доросла дочка Олени Кравець з "Кварталу 95" заговорила про героїн.