Популярна російська актриса театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі в серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламова показала в соцмережі яскраве фото, правда, в підписі до нього поскаржилася, що захворіла і попросила порад у шанувальників.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою Христина з'явилася в цікавій локації, вона стоїть у дворі будинку і витончено позує перед фотографом. На прогулянку вона вийшла в спортивному образі, який складається з темних штанів і світлої футболки, а на її ногах білі кроси. Її волосся акуратно укладені, а на обличчі легкий макіяж. У підписі до фото Асмус розповіла, що втратила голос: "Молю! Допоможіть! Голосу немає взагалі! Боляче навіть шепотіти. Пекельно зірвала на щоденних репетиціях в театрі. А завтра важлива зйомка, де немає можливості переозвучити. Поради, лайфхаки, особисті історії, коментарі в стилі "а попа де?", ну або просто лайки - вітаються".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.