Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно живе і будує кар'єру в Росії, часто радує публіку новинами про своє життя в Instagram. Цього разу знаменитість порадувала публіку незвичайними фото, на яких з'явилася в цікавому образі, а в підписі до нього задала фанатам складне питання.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Світлана опублікувала два однакових знімка, але один в кольорі, а інший чорно-білий, схоже, вони були зроблені вночі або пізно ввечері. Перед камерою вона з'явилася в цікавому образі, який складається з широких чорних штанів і цікавого чорно-білого піджака. Волосся співачки акуратно укладені, а на її обличчі яскравий макіяж. У підписі до публікації Лобода написала: "Літо чи осінь? Чай або кава? Колір або ч/б? Моя головна проблема, що я ніколи не можу визначитися. А що вибираєте ви?". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки, багато відзначили, що Світлана на цьому знімку сама на себе не схожа.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, поки в Україні паніка через коронавірус, Лобода анонсувала тур по батьківщині.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала свої викрутаси, не соромлячись камери.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода на відпочинку влаштувала еротичну гімнастику, Волочковій є чому повчитися.