Відомий український боксер і тренер програми "Зважені та щасливі" В'ячеслав Узєлков розчарувався в одному з випускників проекту, який знову набрав десятки зайвих кілограмів. Детальніше про це він розповів на своїй сторінці в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

В'ячеслав Узєлков опублікував на своїй сторінці колаж з двох фотографій, героєм яких став випускник 6 сезону шоу "Зважені та щасливі" Роман Каркаль. Хлопець виконав колосальну роботу над собою і зміг скинути десятки кілограм. Однак, через деякий час учасник знову повернувся в колишню форму.

Спортсмена така новина сильно шокувала. Він досі не може зрозуміти, як після таких зусиль люди знову повертаються назад. Що стало ще більшим подивом для зіркового тренера, так це те, що Роман виглядає цілком щасливим.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Він поцікавився у своїх фанатів, що вони думають з цього приводу, можливо, саме вони зможуть зрозуміти вчинок цієї людини.

"На проекті його контролювали інші + стимул у вигляді учасників, які скидали кг. Такі люди не хочуть схуднути САМІ, вони хочуть, щоб за них це робили інші", "Погана робота психологів під час кастингу ((( не можуть розглянути ( ще під час відбору) тих, кому цей проект потрібен дійсно☝️ і тих, хто" ну просто я хочу спробувати це зробити " ... А тренера Розумнички👌 💪, намагаються і працюють віддаючи свої сили і знання.., на жаль це не перший випадок коли робота була даремною....", "Напевно він думає, що зможе і вдруге сильно схуднути. Просто забув, як це було важко. Але я завжди засмучуюся, коли бачу, що учасники знову стали на криву доріжку", - написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Узєлков відправився підкорювати річку і ледве помістився в камеру.

Як повідомляв портал Знай.иа, тренер" Зважені та щасливі " романтична Боржемська змінила імідж.

Також Знай.иа писав, що Вузликів після розлучення переслідує жінку після її відмови:"я не можу її відпустити".