Український шоумен і віднедавна політичний діяч Михайло Поплавський опублікував теплу фотографію з рідним братом. Відповідним знімком він поділився на своїй сторінці в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Вже багато років Михайло Поплавський підкорює українську естраду своїми епатажними витівками і заворожує студентів свого університету. В останні роки шоумен став вливатися в молодіжне середовище, знімаючи забавні відеоролики і виступаючи на сцені разом з молодими студентками.

Але незважаючи на весь свій пафос і славу, Михайло Поплавський не забуває і про рідні краї. Нещодавно він вирушив до рідного села Мечиславка, що на Кіровоградщині. Він відвідав ферми, познімав відеоролики про сільське життя і, звичайно ж, побачився з найближчими людьми.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На його сторінці в Instagram з'явився теплий сімейний знімок, на якому він зображений з рідними братом Станіславом. Незважаючи на те, що його родич був злегка похмурим, Михайло розплився в своїй коронній посмішці. Шоумен закликав своїх шанувальників частіше бачитися з рідними і заявив, що для нього щастя – це коли близькі люди щасливі і здорові.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Поплавського помітили в одному з київських фастфудів.

Як повідомляв портал Знай.иа, Михайло Михайлович Поплавський опублікував чергове кумедне відео, на якому його можна побачити в незвичайному образі.

Також Знай.иа писав, що Михайло Поплавський заявив, що шанувальники незабаром почують нові пісні.