Відома українська телеведуча Ольга Фреймут показала архівний знімок з дочкою Златою з поїздки до Італії. Відповідне фото з'явилося на її сторінці в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Незважаючи на свою скандальну кар'єру на телебаченні, Ольга Фреймут як і раніше залишається в центрі уваги телеглядачів і продовжує захоплювати українців новими шоу. Крім своєї зоряної кар'єри, телеведуча не забуває і про сім'ю.

Нещодавно Фреймут згадала про давню поїздку до Італії, куди вона вирушила разом з дочкою Златою. Вона написала, що це було 9 років тому - тоді їй було 27 років, а Златі всього лише 4 роки. Вона опублікувала ніжний сімейний знімок, на якому дві чарівні блондинки позують в кам'яному кріслі.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Телеведуча розповіла, що це була їхня перша поїздка до Італії. Вони орендували машину і їздили по різних містах, щоночі зупиняючись в різних готелях. Фреймут згадує, що у Вероні Злата попросила написати її на "стіні кохання" ім'я улюбленого собаки Батчера. У Пізі вони дивувалися, як знаменита вежа все ще не впала.

Дівчина зазначила, що тоді з ними вирушила в подорож уявна подруга її дочки Сінка, у якої було зелене волосся і золоті зуби.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Ольга Фреймут на власному прикладі показала, чого не варто робити в громадських закладах.

Як повідомляв портал Знай.иа, Ольга Фреймут розповіла, як перемогла коронавірус.

Також Знай.иа писав, що змарніла Ольга Фреймут вперше показала себе після перемоги над китайською хворобою.