Ніна Матвієнко розповіла, як їй важко було переспівати пісні Тіни Кароль і Каті Чилі. Цим виконавиця поділилася в ефірі програми "Світське життя".

Читайте Знай в Google News!

Під час святкування Дня Незалежності України Ніні Матвієнко випала честь переспівати пісні Тіни Кароль і Каті Чилі. Артистка зазначила, що це було для неї вельми незвичайним досвідом.

Катерина Осадча підкреслила, що пісні Каті Чилі, напевно, може співати тільки Катя Чилі, адже у неї досить специфічний голос. Ніна Матвієнко погодилася з думкою телеведучої і зізналася, що спочатку ставилася до пісень своєї колеги з якоюсь насмішкою і навіть кривляла її. Однак пізніше, коли вона побачила, як під її пісні танцюють шанувальники і підспівують, вона стала сприймати це більш серйозно.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Що стосується Тіни Кароль, Ніна Матвієнко заявила, що їй було складно уявити, як вона виконає пісню. Вона пояснила, що Кароль дуже багато імпровізує в своїх композиціях і здійснює незвичайні переходи, що здавалося для неї незбагненним завданням.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що внучка Ніни Матвієнко стала точною копією бабусі з золотим голосом.

Як повідомляв портал Знай.иа, зятя Ніни Матвієнко Мірзояна виваляли в піску суворі чоловіки.

Також Знай.иа писав, що чотирирічна франківчанка "закохала" в себе Ніну Матвієнко.