Український танцюрист і хореограф, один з суддів "Танців з зірками" Влад Яма взяв участь у призовому забігу. Хоча дистанцію на перший раз він вибрав відносно невелику — усього лише 5 кілометрів — спортсмену вдалося завоювати нагороду і потішити свою сім'ю. Компанію Ямі склав його товариш шоумен Олександр Педан.

Читайте Знай в Google News!

Звітом з заходу хореограф-бігун поділився на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Це мій перший офіційний забіг і перша медаль!

Зізнаюся, ніби сьогодні програти було і неможливо, але вночі пару разів просинався і «бігав».

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Це новий, абсолютно безпечний формат забігів, я отримав неймовірний кайф, побачив багато людей із посмішками на обличчях і точно побіжу ще! Найціннішим було вітання сина із перемогою і обіцянка Лілії Ями наступного разу бігти разом зі мною!..

Сьогодні були прем‘єрні 5км, але ми з Олександром Педаном вже забилися на «десятку» наступного разу)", — написав улюбленець мільйонів.

Однак Ямі ще є до чого прагнути. Так, на заході танцюрист помітив літніх людей, які поставили собі більш амбітні цілі: "Раптом хтось із вас іще має сумніви - догортайте до останнього відео. Ці хлопці стартували на 21км".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом у сукні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.uа" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками " зробить те, чого ніхто не очікував.