Вікторія Маремуха виявилася найбільш пам'ятною і яскравою протягом усього другого сезону проекту "Супермодель по-українськи", який виходить на "Новому каналі". Вона зуміла підкорити абсолютно всіх своєю щирою посмішкою. Однак їй не вдалося перемогти в сезоні. Перше місце посіла Аліна Панюта з Комсомольська.

Читайте Знай в Google News!

Дівчина кілька років перебувала у відносинах з французом Луї, який в Парижі в соборі Сент-Шапель встав на одне коліно і зробив їй пропозицію. Однак зараз вони розлучилися.

Ведуча "Ексклюзив" в "Ранок з Україною" на своїй сторінці в Instagram опублікувала нове фото. На неї підписано понад 460 тисяч осіб. "Моя перша фотосесія в стилі НЮ. І мені сподобалося... можна ж трошки поділюся з вами?",- підписала вона знімок.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

На знімку оголена дівчина сидить в напівтемній кімнаті, закривши очі і схилившись на одну сторону.

"Давно пора було зробити цю фотосесію. Статуетка просто. І вийшло навіть не фото, а картина", "Красиво. Хороший фотограф", "Неймовірна! Дуже красива, слів немає, одне милування досконалістю)", "Дуже красиво і не вульгарно", "Теж думаю щось таке зробити!",- написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вилікувалася від covid-19 Кравець вже ганяє на крутих машинах: "Все буває вперше"

Як повідомляв "Знай.ua", "колишній" Дантеса Олійник з іншим чоловіком розійшлися в різні боки: "Йдемо на справу"

Знай.ua писав, Христина Асмус втратила найважливіше, актриса в розпачі: "Боляче навіть...". Як видно, перед камерою Христина з'явилася в цікавій локації, вона стоїть у дворі будинку і витончено позує перед фотографом.