Олена-Крістіна Лебідь-одна з найвідоміших українських телеведучих. Однак вона відома не тільки завдяки шоу"Аферисти в мережах". Лебідь також активно веде свій блог в Instagram, і у неї майже 330 тисяч передплатників. Телеведуча регулярно радує своїх шанувальників цікавим контентом. Наприклад, 13 вересня вона опублікувала смішне відео.

Олена- Крістіна Лебідь виклала відео, яке, очевидно, зробив один з її шанувальників. На ньому вирізка з шоу "Аферисти в мережах", на якому ведуча демонструє свій талант – з однієї трубочки вона висмоктує воду з пляшки, а за допомогою другої заливає її в стакан, причому робить вона це одночасно. На відео підпис: "Я: Влаштовуюся на роботу барменом. Роботодавець: що ви вмієте?”.

"Вибачте, це ржач",-підписала свою публікацію Олена-Крістіна Лебідь. Користувачам сподобалася ця публікація. Всього за 8 годин запис телеведучої набрало 62 тисячі переглядів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадавши, віце-прем'єр Розенко потрапив до лікарні, поки наречена проходила реабілітацію.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що наречена Розенко розповіла про найінтимніше.