Популярний український співак, гуморист Dzidzio ніколи не соромиться виразити свої почуття до міста Лева, тим більше, що все його життя пов'язане зі Львівщиною і Львовом.

Читайте Знай в Google News!

Днями Dzidzio оприлюднив на своїй сторінці в соціальній мережі "Інстаграм" фотографії, на якій видно, що він стоїть на якійсь із затишних вуличок Львова. Він у кепці, сонцезахисні окуляри висять на сірій футболці і рожевій сорочці. Dzidzio лагідно посміхається, на його щічках рум'янець, фотографія надзвичайно тепла і гарна. Підписав співак цю знімку так: “То є мій колєга Львів. Хто у Львові?” Велика кількість підписників охоче виражали любов до міста, дехто відповідав на запитання, поставлене Dzidzio.

Потрібно відзначити, що цього разу на світлині не Dzidzio, а Михайло Хома - саме таке справжнє ім'я цього музиканта, який у 2020 році отримав звання Заслуженого артиста України. Dzidzio - не просто псевдонім, а ім'я сценічного персонажа - нам відомо багато деталей, з якого складається його образ. Наприклад, він говорить суржиком з України і надсянського говору.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Dzidzio показав рідний дім у селі, де народився та почав співати.

Як повідомляв портал "Знай.ua", SLAVIA зізналася, чи ревнує свого коханого до співачки Ольги Цибульської.

Також "Знай.ua" писав, що SLAVIA випустила унікальний кліп, який мотивує жінок реалізуватися як особистість.