Популярна українська співачка, акторка і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram знімками з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість похвалилася черговим спокусливим кадром, позуючи в жіночному образі.

Так, артистка приміряла розкішну довгу сукню ніжно-рожевого кольору з дуже глибоким декольте і блискучими срібними вставками, рекламуючи відомий бренд американської косметики по догляду за обличчям і тілом, амбасадором якого стала порівняно недавно. Красуня продемонструвала струнку фігуру і розкішні груди, зізнавшись, що такі пікантні знімки зробила для неї найкраща подруга, відома українська фотограф і експерт шоу "Топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк.

П'ятниця любить вас... і чекає швидкої зустрічі 😂 🌸 Ph by @moi_sofism

Фолловери засипали Дашу компліментами: "красуня❤️", " а такий виріз-це взагалі законно?", "Немає слів,🔥.😍 ", "Богиня Богинішна Богиніна!!!!!❤️". "Ммм яка ти😍 💓", "це Секс)", "фото ніжне, гарно❤️", "Даша, ви просто неземна красуня♥️🌞 🔥 😉".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.