Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила уривок з довгоочікуваної прем'єри кліпу на пісню "A HUEVO", яка вже встигла стати хітом.

Так, артистка поділилася кумедним роликом для популярного серед зірок шоу-бізнесу додатка TikTok, влаштувавши примірку гарячих вбрань і запропонувавши численним шанувальникам вибрати краще. Красуня приміряла чорне міні-бікіні з довгим червоним платтям-накидкою, леопардовий купальник, джинсову міні-спідницю і верх в сіточку, а також сорочку, шорти лимонного кольору і білосніжне бікіні - свої улюблені пляжні образи.

What look do you like the most? 🤔1,2 or 3? 🥰😘 (Який образ подобається вам найбільше? 1, 2 або 3?)

Фолловери почали вибирати, але їх думки розділилися: "Настя, скільки тобі років ???????????", "Ніякий", "шикарна красуня", "Ви вагітна?! 👍 😘 ", "Красуняяяя🔥🔥🔥😻😻😻😻😻💣💣❤❤", "яка ж ти класна. Потап молодець💪", " Настя ну перестань вертіти своїм язиком...".

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.