Відома українська телеведуча Катя Осадча частенько радує шанувальників в Instagram новими публікаціями. Зовсім нещодавно чоловік красуні Юрій Горбунов виставив кумедне спільне селфі зі співачкою Надею Дорофєєвою, зроблене на зйомках третього прямого ефіру шоу "Танці з зірками", яке шоумен незмінно веде з Тіною Кароль.

Так, Надя спробувала себе в ролі четвертого члена журі разом з Владом Ямою, Катериною Кухар і Гриорієм Чапкісом, в той час як її чоловік Володимир Дантес став ведучим зіркового балкона. Красуня приміряла дуже незвичайне і спокусливе вбрання, спробувавши себе в ролі культового зайчика Playboy і засвітивши струнку фігуру.

Ми в ефірі!! це Танці!!

Фолловери залишилися в захваті і засипали зірок компліментами: "Фото кайф💋"," а відстань де?😂", "Надюха сьогодні кльова😂", "Надюша ти сьогодні прекрасна зачіска просто відпад", "Надя ти супер", "красиві😍".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше