Популярна російська акторка, дружина коміка Гаріка Харламова Христина Асмус частенько радує шанувальників у соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість вразила численних фанатів раптовою заявою - вони з Гаріком розлучаються.

Причину зірки вирішили не розголошувати, однак зазначили, що це було не одномоментне рішення, а доньку Анастасію пара все одно збирається виховувати разом.

Так, артистка поки намагається не акцентувати увагу на розлученні, розбавляючи свій профіль різними фото і відео. Приміром, Христина виставила яскраве відео, яке вразило навіть "бувалих" фанатів красуні. Зірка похвалилася своїми досягненнями, адже є майстром спорту зі спортивної гімнастики, і незважаючи на те що, що професійну діяльність "закинула" ще 17 років тому, може з легкістю виконувати такі трюки, як рондад навіть на гарячому піску. Асмус зізналася, що нарешті закінчила зйомки першого сезону шоу "Золото Геленджика", яке веде разом з Іваном Охлобистіним і Тимуром Родрігезом.

а мати у формі ️ ️ ️ 17 років тому кинула спорт, а ноги пам'ятають ))))) Через годину Вмикай ТНТ і кайфуй від нашого нового шоу «Золото Геленджика»!! 🧨🔥 Після чекаємо ваших відгуків, скарг і пропозицій)))) 👇 🏻

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.