Відома українська співачка, екссолістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом. Нещодавно знаменитість захопила численних шанувальників запальними танцями з коханим чоловіком Володимиром Дантесом, підкорюючи шоу "Танці з зірками" сімейним дуетом.

Так, артистка приєдналася до членів журі Владу Ямі, Григорію Чапкісу і Катерині Кухар, оцінюючи учасників в спокусливому вбранні зайчика Playboy, в той час як Володимир став ведучим зіркового балкона, піднімаючи настрій не тільки знаменитостям, але і численній аудиторії проекту. До слова, парочка з'явилася в "Танцях" не просто так - третій прямий ефір був присвячений коханню.

ефір любові на @tanci1plus1 ♥️ і Ваші покірні зайчики котики @vladimirdantes

Фолловери залишилися в захваті: "гармата ракета. Неймовірно😍😍😍", "Боже, які 🔥🔥🔥😻", "Ви найкращі котики😍😍 я обожнюю вас🔥😍😍♥️ це був найкращий ефір🥳😍", "Просто гаряча пара і одночасно мила пара 🔥❤️", "Найдобріший суддя на "Танці з зірками" ❤️", "Володимир Хефнер зі своєю Зайчиком 🖤🐰 запалили цей паркет".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.