Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram новий пост. Знаменитість вперше після тривалої самоізоляції через коронавірус COVID-19 вирушила закордон, відвідавши спекотну Грецію, а тепер ще й поділилася трепетними кадрами з кращими друзями - Сергієм Лазарєвим і Поліною Гагаріною, позуючи на вечері з нагоди дня народження Армана Давлетьярова, адже продюсеру і директору російського музичного телеканалу "Муз-ТВ" 13 серпня виповнилося 50 років.

Так, зірки розмістилися за одним столом розкішного закладу, посміхаючись на камеру. Варто відзначити, що Ані Лорак вже багато років приписують роман з Сергієм Лазарєвим, проте артисти запевняють, що вони лише найкращі друзі. Незважаючи на це, численні фанати все ж сподіваються, що парочка потай перебуває в любовних відносинах.

теплий і радісний вечір у колі друзів @lazarevsergey @gagara1987 на Дні народження @arman_dav.

Фолловери не пройшли повз: "ось Поліна ще раз доводить, що після розставання люди виглядають більш щасливішими 😅", " дівчата а Ви вже поділили хлопця?🤔 😂 ", "Лорак змінилася , багато пластики стало", "Ви на в сторісах зовсім інша, а фото сильно фотошопите, аж не приємно , не природно".

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще