У неділю, 13 вересня на каналі "1+1" відбувся третій ефір проєкту "Танці з зірками", який був присвячений темі кохання.

Рік тому в цей день суддя шоу, прима-балерина Катерина Кухар вийшла заміж за Олександра Стоянова. Це сталося прямо на паркеті - Катя в білій весільній сукні обмінялася кільцями з Сашком.

Катерина Кухар і Олександр Стоянов, кадр з відео
Катерина Кухар і Олександр Стоянов, кадр з відео

Тому третій ефір і став вечором кохання. Учасники проєкту ділилися з глядачами своїми любовними історіями з життя.

Актриса Дар'я Петрожицька зізналася, що років 10 тому у неї були стосунки з Тарасом Цимбалюком, він навіть робив їй пропозицію руки і серця.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

А Ольга Фреймут показала фото батька своєї старшої дочки Злати, Ніла Мітчелла, з яким познайомилася ще в Лондоні. Чоловік відмовився тоді одружитися на Олі.

Ольга Фреймут з дочкою і Нілом Мітчеллом
Ольга Фреймут з дочкою і Нілом Мітчеллом

Телеведуча зізналася, що не чекала свого принца, а сама шукала його. У 35 років вона тільки вийшла заміж за Володимира Локотка, причому сама запропонувала йому одружитися.

Сергій Мельник поділився своєю трагічною історією кохання. Його дівчина загинула, розбившись на вертольоті. Це сталося 10 років тому. Зараз у нього є шанувальниці, але він досі згадує про неї.

Інші учасники теж ділилися своїми зізнаннями в коханні. Ефір був наповнений романтикою та емоціями. Однак частина глядачів залишилася незадоволена деякими моментами, про які Знай.uа і розповість далі.

Оцінки суддів у третьому ефірі "Танців з зірками"
Оцінки суддів у третьому ефірі "Танців з зірками"

Лідером третього ефіру стала пара Юлії Саніної та Дмитра Жука. Танцювали вони фокстрот під пісню Billie Eilish "Lovely". І це був дійсно один з кращих і найбільш чуттєвих танців вечора. Юля навіть розплакалася після танцю, настільки її переповнювали емоції.

Дмитро Жук і Юлія Саніна, фото: 1+1
Дмитро Жук і Юлія Саніна, фото: 1+1

Судді залишилися у захваті. До речі, четвертим суддею в цьому ефірі стала співачка Надя Дорофєєва, а її чоловік, Володимир Дантес, виступив у ролі ведучого на балконі.

Судді "Танців з зірками", третій ефір
Судді "Танців з зірками", третій ефір

Реакція глядачів збіглася з думкою суддів. І в соцмережах, і під відео на YouTube всі хвалили пару.

Ілона Гвоздьова, яка покинула проєкт в минулому ефірі, у коментарі Знай.uа сказала, що Юля Саніна здатна стати кращою танцівницею серед жінок-учасниць.

Друге місце в турнірній таблиці посіла Санта Дімопулос і Макс Леонов. Вже за підсумком перших двох ефірів було ясно, що це одна з найсильніших пар в цьому сезоні. Танцювали вони румбу під пісню Enrique Iglesias "Ring my bells". Вийшов дуже сексуальний танець, про що пишуть і багато глядачів під відео.

Великою несподіванкою в цьому ефірі стали оцінки для пари Арама Арзуманяна і Тоні Руденко. Танцювали вони сальсу під пісню Yogi в індійському стилі.

Арам Арзуманян і Тоня Руденко, фото: 1+1
Арам Арзуманян і Тоня Руденко, фото: 1+1

Знову у актора визирали з-під сорочки його волохаті груди. Катя Кухар на подив поставила парі 10 балів. Цей момент не зовсім зрозуміли глядачі. За що саме Араму дали такий високий бал? Якщо, наприклад, Тарас Цимбалюк станцював набагато технічніше і отримав від тієї ж Кухар всього 6 балів.

"Вечір любові і оголених цицьок..." - написав один з користувачів мережі під відео. Багато хто також звернув увагу на відверте вбрання Тіни Кароль з глибоким декольте.

"10 балів від Кухар?!? Тобто ви хочете сказати, що це техніка найвищого бала?! Ем... а де ж справедливість?" - зазначив інший користувач.

Скрін коментарів до відео
Скрін коментарів до відео

Тарас Цимбалюк у цьому ефірі зізнався в коханні своїй дівчині Тіні, присвятив їй танець, а після... зробив їй пропозицію руки і серця! Це був найзворушливіший момент вечора.

Тарас Цимбалюк і Тіна, фото: 1+1
Тарас Цимбалюк і Тіна, фото: 1+1

Тарас Цимбалюк і Тіна, фото: 1+1
Тарас Цимбалюк і Тіна, фото: 1+1

Але і тут глядачі залишилися незадоволені реакцією суддів на танець Тараса і Яни Заєць.

"Тарас чи не єдиний партнер, який танцює, а не просто стоїть, коли партнерка кружляє навколо нього. Тому у нього і помилки, тому що він танцює, а не робить вигляд, що танцює", - поділилася думкою Yulia Yarema.

Скрін коментарів до відео
Скрін коментарів до відео

Після глядацького голосування проєкт покинула пара Слави Камінської та Дмитра Дікусара. І цей факт не менше засмутив глядачів.

"Такі танцюристи як Дікусар і Шоптенко повинні сидіти в журі! А танцювати з зірками мають молоді таланти, які хочуть засвітитися і показати себе!" - зазначила під відео Оксана Гой.

"Як ви дістали, 1+1, зі своїми дебільними сценаріями: пропозиціями / весіллями / інтригами на паркеті! Це виглядає нещиро і дешево! На яку ЦА це розраховано? Тупість! Ми хочемо бачити класні танці і не витрачати на це за часом пів дня. Ваше шоу цілком можна скоротити наполовину - абсолютно нічого б не змінилося, якість тільки виграла б", - ділиться думкою Користувач Оксана Ка.

"Шоу котиться в тартарари, ці репліки і дебільний сценарій, "супер пупер інтриги" і тупі прізвиська, просто виморожує ці "кумир молоді і кумир вовчиць" або "пантера, тигриця, секс-символ, найкрутіший холостяк" і т. д.

Танців мало, трепу багато, деякі номери чисто постанова для якоїсь дешевої п'єси, зірки-чоловіки не танцюють, а часто фігурують, як вішалки для своїх хореографів (той же Винник), а зірки-жінки часто просто катаються по підлозі, поки той же танцюрист їх крутить, крутить і тягне. Цирк на дроті якийсь.

Та й це голосування, я, звичайно, все розумію, що Слава танцює ну відверто кажучи погано, але не гірше тієї ж Альони. Бодіпозитив бодіпозитивом, але це ніяк не вписується в рамки шоу, вона і половини техніки хоча б тієї ж Юлії Саніної (а вона не проф.танцюрист) видати не зможе в силу своєї комплекції і ваги. Я думала, що її партнер, поки робив ту підтримку, перевернеться разом з нею. Жесть...

А про ведучих на балконі взагалі говорити смішно, постійно туплять, кажуть якісь дурниці, та й гумор у деяких "туалетний". Всі так Дантеса хвалять, а мене він якось не вразив, можливо, йому більше практики потрібно в прямих ефірах, але він авжеш кращий, ніж та ж Могилевська, Полякова і навіть Тіна Кароль. А за суддів взагалі мовчу... Чапкіс і думку-то свою подати нормально не може, я розумію, вік, так може не варто було тоді брати його в якості судді", - висловилася користувач під ніком Give in to Me.

Скрін коментарів до відео
Скрін коментарів до відео

Скрін коментарів до відео
Скрін коментарів до відео

І багато хто звернув увагу на те, що деякі судді читають свої репліки з аркуша. Невже не можна своїми словами оцінити танець пар?

Крім усього іншого, в третьому ефірі розгорілася ворожнеча між Катею Кухар і Олею Фреймут, яка вилікувалася від коронавірусу і вперше танцювала на паркеті в прямому ефірі.

Оля та Ілля Падзина станцювали самбу. На думку Кухар, ноги Олі відмовлялися слухати команди мозку. На що Оля дала їй жорстку відсіч і порадила не судити танці, а піти до церкви і покаятися.

Катя відповіла, що згодна з Олею, але піде туди тільки з нею, а потім разом вони можуть зазирнути на сеанс до психотерапевта Наталії Холоденко, куми Каті.

Кадр з відео
Кадр з відео

Додамо, що Катерина Кухар була одягнена в цьому ефірі в культову вінтажну сукню Dior. Легендарний наряд був створений особисто кутюр'є в 50-і роки, а пізніше його навіть представили на виставці Christian Dior в Луврі.

Катерина Кухар, фото: 1+1
Катерина Кухар, фото: 1+1

Чим закінчиться перепалка між Кухар і Фреймут дізнаємося вже в наступному ефірі, 20 вересня.