Відома українська співачка, актриса студії" Жіночий квартал " Віра Кекелія часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість порадувала фанатів новиною, що народила сина, причому на пологах був присутній і чоловік Віри – Роман Дуда. А цього разу молода матуся вирішила поцікавитися цікавим питанням із ЗНО в українців.

Читайте Знай в Google News!

"серед питань ЗНО є такий: "з чим у вас асоціюється білий колір?"Ваші варіанти?;)))) правильна відповідь за версією ЗНО є! Чекаю ваш;) Фото @aleksey.ankhimov идеальное ідеальне біле плаття @lesiapatoka", - написала Віра.

При цьому на розкішних фото, які вона додала в пост, Віра позує в білосніжній сукні по фігурі. Шанувальники не пройшли повз публікації і почали висувати свої версії і асоціації у відповіді на питання про білий колір.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"з тобою)", "Чистота, легкість)", "Чистота, комфорт, початок", "Мадонна", "Невинність", "Цнотливість", "Чистота", " з чистотою) з весіллям))", "невинність", "невинність, нове життя , початок", "я була на цій вечірці)) ви були просто неймовірно красива!! І Ваш голос.. до мурашок", "Чистота", " гармонія, чистота, невинність:)", - пише Кекелія.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Віра Кекелія з "жіночого кварталу" оголила плечі і потонула в кольорах.

Як повідомляв Знай. ua, Ліна Костенко змусила подругу Кравець з кварталу заспівати

Також Знай. ua писав, що підопічна Кравець з кварталу постала в чуттєвому образі: ніяких жартів, тільки жіночність.