В прямому ефірі шоу "Танці з зірками" актор Тарас Цимбалюк, зірка серіалів "Кріпосна" і "Спіймати Кайдаша", зробив пропозицію руки і серця своїй дівчині, візажистці Тіні Антоненко.

Читайте Знай в Google News!

Завершивши виступ зі своєю партнеркою Яною Заєць, актор попросив у ведучого Юрія Горбунова букет і запросив на танцпол Тіну Антоненко, яка прийшла на Танці з зірками-2020 в якості глядачки. Цимбалюк зізнався дівчині в коханні, подарував їй букет і дістав з кишені обручку.

Цимбалюк, фото 1+1
Цимбалюк, фото 1+1

Антоненко щиро розгубилася - чіткої відповіді в залі так і не дала, очевидно, що дівчина не чекала такого. Про її позитивну відповідь говорить хіба що той факт, що актор все-таки надів кільце на безіменний палець її правої руки.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Авторів проекту пропозиція не надто зацікавила, адже це особисте. Судді шоу продовжили оцінювати танець Цимбалюка, а телеведучий Юрій Горбунов закликав глядачів підтримати пару смс-голосуванням. В цей час Тіна повернулася на своє місце в залі.

Цимбалюк, фото 1+1
Цимбалюк, фото 1+1

Про стосунки Тараса Цимбалюка і Тіни Антоненко стало відомо в грудні 2019 року. Тоді пара провела відпустку в Парижі і вперше опублікувала в мережі спільні фотографії.

Тіна Антоненко - зірковий візажист. У цій професії дівчина з 2009 року, працювала з багатьома українськими зірками, серед яких Світлана Лобода, Іван Дорн, MONATIK, Марія Яремчук, групи "НеАнгели", "Время и Стекло", "ВІА Гра" та інші.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Влад Яма відверто заговорив про лідерів нового сезону "Танці з зірками".

Як повідомляв Знай. ua, 90-річний Чапкіс спробував себе в новому амплуа, а Горбунова змусили співати.

Також Знай. ua писав, що Юлія Саніна в обіймах чужого чоловіка на "Танцях з зірками" заговорила про важливе: "Відчувати, любити".