Легенда і улюблениця тисячів українців Тіна Кароль поділилася красивими світлинами. Співачка розмістила фотографії на своїй персональній сторінці у соціальній мережі “Інстаграм”.

Читайте Знай в Google News!

Усі опубліковані фотографії складають одну серію. На ній Тіна показує свою красу, а ще красу своєї вечірньої сукні. Саме в ній вона 13 вересня вела телеконкурс “Танці з зірками” на “1+1”, фокусом цієї програми було кохання, а тому шикарна сукня з надзвичайно глибоким і відкритим декольте співачки і телеведучої була доречна.

Мова йде про довгу чорну сукню в підлогу. Низ сукні має надзвичайно великий виріз, який дозволяє бачити практично всю ногу. Верх сукні прикрашений блискітками і камінцями так, щоб виникала ілюзія маленьких змійок чи струмочків. Їхня блискучість змушує верх сукні блищати і переливатися світлом і сяйвом. Родзинкою ж є агресивне декольте, яке дуже сильно акценту' увагу на грудях. Цю сукню доповнювало розпущене волосся зірки і сучасний макіяж, який не кидається в очі.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Фанатам сподобалася як і сукня, так і фотосесія. Вони описували красу співачки, ставили їй сердечка та зізнавалися у коханні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.