Популярна українська співачка Настя Каменських, яка минулого року вийшла заміж за свого колегу Олексія Потапенка, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. На карантині у зірки з'явилося більше часу для спілкування з фанатами, ніж вона активно користується. Цього разу зіркова красуня опублікувала в мережі хиже фото, на якому з'явилася в стильному образі. А в підписі до публікації порадувала фанатів анонсом нового альбому.

Читайте Знай в Google News!

"Понеділок в самому розпалі! Відчуваю, для всіх нас цей тиждень буде супер продуктивним, цікавим і наповненим найприємнішими емоціями! А я ще з квітня чекаю, коли зможу здивувати вас треками з мого нового альбому Ecléctica! До альбому увійдуть вже відомі вам #elefante і #ahuevo, а також нові яскраві динамічні пісні! Ваша # panteranegra готова дивувати вас новими звучаннями, міксом дикої енергії і пристрасті. Ще у квітні ми з командою були на фінальній готовності - і треки, і фото матеріали, які готували ще минулої осені. І ось нарешті вже цієї п'ятниці ви зможете почути мій альбом! Я так цього чекала!",- написала Каменських у підписі до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.