Олена Степаненко на минулих вихідних вперше за довгий час виступила з сольним концертом, на якому звично жартувала і якось сміливо заговорила на тему, що є для неї педантичною. При цьому глядачі не очікували того, що знаменитість зуміє швидко відпустити минулі образи. Про це повiдомив "novostivmire.com"

Читайте Знай в Google News!

В одному з монологів Степаненко розповіла про банальну ситуацію: "Прийшла додому, а чоловік з коханкою, і очі в обох такі хитрі. Зайшла на кухню... Точно! Весь компот випили", - пожартувала вона.

Виявилося, що Олена Степаненко вже не тримає зла на колишнього чоловіка Євгена Петросяна, який пішов до молодої помічниці, проте досі молиться за нього. Останнім часом гумористка помітно схудла, стала володаркою білосніжної посмішки, примірявши вініри, і змінила зачіску.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Вона зізнавалася, що стане ведучою гумористичного шоу на телеканалі "Росія 1", контракт якого, за її словами, виявився неймовірно прибутковим і принесе їй дохід з шістьма нулями. Сам проект знаходився в найсуворішому секреті.

Життя Олени Степаненко налагоджується і в мережі є чутки про те, що вона зуміла вийти переможницею при розлученні. Однак у Петросяна справи не дуже, адже програми, в яких він брав участь ВГТРК закрив.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірка Marvel Кріс Еванс випадково показав свій супергеройський причиндал: "Що я пропустив?"

Як повідомляв "Знай.ua", напівгола Тіна Кароль зізналася у своїй "ненаситності": "Закохуюся кожен раз"

Знай.ua писав, дочка Кравець з "Квартал 95" перетворилася на брутальну рокершу: "Дитинко, ти бомба". Дівчина вже давно самостійна, живе в окремій квартирі з подружкою і в цьому році якраз закінчила школу.