Брітт Канья і Гюнтер Краббенхофт є німецькими зірками і яскравими тусовщиками, незважаючи на свій вік. Вони на регулярній основі відвідують нічні танцполи, світські події і одягаються так, що позаздрить кожен.

Читайте Знай в Google News!

Раніше Брітт була професійною танцівницею, власницею клубу під назвою "90°", де час від часу проходили вечірки і збиралися яскраві персонажі. Крім цього, вона захоплювалася нутриционистикой.

Чоловік же працював шеф-кухарем, а зараз підробляє стилістом, якого зараз називають дідусем-хіпстером. Гранд-дама Берлінського нічного життя, як її прозвали, разом з Гюнтером є справжніми зірками, яких обожнюють за любов до життя і рідкісну філософію.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Кожен з них має свій аккаунт в Instagram, де вони діляться спільними знімками в красивих шатах. Велику популярність має сторінка Гюнтера Краббенхофта - вона верифікована. На нього підписано понад 80 тисяч осіб.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Сніжана Бабкіна вперше повідала про життя задовго до шлюбу з Сергієм: "Пахне хлопчаками"

Як повідомляв "Знай.ua", Дорофєєва і Дантес запалили на "Танцях з зірками" гаряче учасників: "Хефнер і його зайка Playboy"

Знай.ua писав, прийомна дочка Потапа показала, як треба вигулювати собачку: у міні-топі і з келишком. Нещодавно юна знаменитість виставила серію гарячих кадрів, відправившись вигулювати свого мопса на прізвисько Жора в дуже незвичайному вбранні.