Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь вже багато років є телеведучою програми "Аферисти в сітях" на Новому каналі. Дівчина також активно веде свою сторінку в Instagram, і у неї майже 330 тисяч підписників. Вона регулярно радує своїх шанувальників цікавим контентом.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу українська знаменитість похвалилася новим придбанням у вигляді сумочки-бананки з незвичайним мексиканським принтом. На першому фото Лебідь позує на тлі своєї білої ластівки Mazda. На ведучій чорна футболка з написом "Гучі", темні джинси скіні та яскраві кросівки. Вже в наступному кадрі дівчина тримає в руках свою новинку.

"На шо нам Гуччі, якщо в нас є Генуччі?!👌Файний хлопець Гена шиє штуки, які в мене вже відривають - побережіть моі руки😂 Ношу українське, зроблене на славу! 🤩🤩🤩 А хто теж хоче - завітайте до файного Гени - буде вам теж до смаку🌟🌟🌟🤩👌 Так шо бананів в нас нема, а є бананки - українські яскраві смуглянки🥳", - написала Олена-Крістіна.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Олена-Крістіна Лебідь виклала відео, яке, очевидно, зробив один з її шанувальників. На ньому вирізка з шоу" Аферисти в сітях", на якому ведуча демонструє свій талант.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олена-Крістіна Лебідь несподівано видала свій фетиш: "Рудий...".

Також портал Знай.uа писав, як технології жорстко підставили наречену Розенка Лебідь: "Давно е*у".