Злата Огневич - українська співачка і телеведуча, яка мала можливість представляти Україну на конкурсі пісні "Євробачення 2013", а з наступного року стала народним депутатом від "Радикальної партії". Проте вже 10 листопада 2015 року на засіданні парламенту повідомила про бажання скласти мандат.

Читайте Знай в Google News!

Зараз дівчина опублікувала нову фотографію у себе в Instagram-акаунті, на який підписано понад 280 тисяч осіб. "Вибачте, що мало активничаю в ці дні. Взяла паузу, потрібен ковток повітря, поза соціальними мережами. Простий, живий ковток повітря, небо... так, багато неба! Буду ловити зірки 💫 а як, ви думали, пишеться музика ? )) ", - написала вона у підписі до знімка.

На ньому Злата Огневич зображена в напівпрозорій ночнушке зі спущеною лямкою на одному плечі. При цьому по контуру можна розглянути її фігуру.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"У мене теж так, закинула в'язання) переключилася на народне мистецтво...така собі перезавантаження", "Відпочивайте, набирайтеся сил ви зірка і можете ловити зірки", "Богиня.Ніжний янголятко", "Після таких фото важко заснути", - прокоментували її шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Українська Кардашьян пом'яла сінник голими персами: "Хочеться, але колеться". За її спиною видно цікаве лимонне дерево з плодами.

Як повідомляв "Знай.ua", пантера Каменських приготувала українцям щось вибухове: "Я так цього чекала!"

Знай.ua писав, Бабкін втік з дому у космос на ракеті, прихопивши з собою 5Nizza.