Катерина Осадча - популярна українська журналістка і телеведуча, відома завдяки передачі "Світське життя" на каналі "1+1". До повноліття з 13 років працювала в модельному бізнесі в Західній Європі, проте згодом прийняла рішення повернутися в Україну.

Читайте Знай в Google News!

У 2017 році жінка не могла працювати репортером в "Світському житті" на постійній основі, тому їй допомагали відомі українські персони, серед яких солістка групи "Время и Стекло" Надія Дорофєєва, Алла Мазур, Оля Полякова та інші.

Зараз вона на своїй сторінці в Instagram опублікувала миле фото зі співачкою і володаркою почесного звання Народної артистки України Тіною Кароль. "Гостинна @tina_karol, їли яблука з дерева, збирали виноград і помідори з городу, стрибали на скакалці і дивилися прем'єру нового музичного відео під відкритим небом", — написала вона в підписі до знімка.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

На фотографії вони стоять в обнімку і посміхаються, при цьому між ними видно величезну різницю в зростанні. При цьому обидві одягнені в Комбінезони і як повідомила Катерина Осадча, вони про це не домовлялися. "Тіну не в комбінашке і не дізнаєшся відразу)", "Ваууу які", "Ой клас. Тіна манюня така", - написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тіна Кароль потонула в міцних обіймах Горбунова: Осадчій варто ревнувати?

Як повідомляв "Знай.ua", відома ведуча показалася в купальнику у променях заходу сонця: "Важко вибирати…"

Знай.ua писав, Аліна Гросу забула про чоловіка і знову одягла весільну сукню: "Жоден козел не постраждав"