Вадим Олійник – випускник української "Фабрики зірок", колишній учасник творчого дуету з Володимиром Дантесом і футболіст. Зараз 32-річний музикант виступає під псевдонімом Oleynik.

Читайте Знай в Google News!

Варто відзначити, що 2020-й рік для Вадима став переломним – він розлучився зі своєю дружиною Ганною і тепер його серце вільне, хоча зізнається, що поки нікого не шукає. Він активний користувач Instagram, де часто радує публіку яскравими публікаціями з особистого і творчого життя.

Буквально нещодавно зірковий красень опублікував у соцмережі пікантне фото, на якому позує з голим торсом і в чорних плавках вночі на пляжі. Як відомо, зараз артист відпочиває з друзями на Чорному морі в Одеській області.

"Хлопець вперше побачив море в 2020 році", - похвалився Олійник.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Це море вперше побачило таку машину в 2020 році😂", "Ну хоч так, а я і зовсім не бачила😅", "Таке враження, що хлопець трохи замерз)", "Красень❤️❤️", - пишуть у коментарях під постом користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, вихованець Наталії Могилевської "обкатав" симпатичну провідницю: Сердючка лопнула в заздрості від такої краси.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олійник з іншим чоловіком розійшлися в різні боки: "Йдемо на справу".

Також портал Знай.uа писав, що нещодавно Вадим Олійник опублікував у соцмережі романтичний ролик, на якому з'явився в компанії учасниці 10-го сезону "Холостяка" Христини Чем.