У неділю, 13 вересня на каналі "1+1" відбувся третій ефір проєкту "Танці з зірками", який був присвячений темі кохання. Після ефіру українська прима-балерина і суддя шоу "Танці з зірками" показала на всю країну свої почуття до коханого чоловіка.

Читайте Знай в Google News!

На сторінці у Іnstagram Катя написала, як ніжно і сильно кохає Олександра Стоянова.

Катерина Кухар і Олександр Стоянов, кадр з відео
Катерина Кухар і Олександр Стоянов, кадр з відео

"Я буду пристрасно любити тебе сьогодні і завжди. Я обіцяю зберегти це почуття і знаю: ця любов одна і на все життя. Ми це доводимо один одному вже 10 років! Ти-чоловік мого життя і я завжди готова бути поруч з тобою, за тобою і в випадок чого, піти першою і провести тебе через темний ліс. Тому що з тобою я смілива, щаслива, оповита твоєю любов'ю і натхненна! Мені в цьому світі нічого не чуже і не страшно, поки прокидаючись, я можу обіймати тебе і дивитися на тебе сплячого! ТИ-МІЙ! ЛЮБЛЮ!♥️", - написала Кухар.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як відомо, рік тому в цей день суддя шоу, прима-балерина Катерина Кухар вийшла заміж за Олександра Стоянова. Це сталося прямо на паркеті - Катя в білій весільній сукні обмінялася кільцями з Сашком.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Танці з зірками" розпалили ворожнечу між Фреймут та Кухар - чому глядачі залишились невдоволені вечором кохання.

Як повідомляв Знай. ua, відомий актор зробив пропозицію дівчині в прямому ефірі шоу "Танці з зірками": зізнався в коханні просто на сцені.

Також Знай. ua писав, що Юлія Саніна в обіймах чужого чоловіка на "Танцях з зірками" заговорила про важливе: "Відчувати, любити".